Företagssegling

Segla i Stockholmsskärgård

Våra gäster engageras i navigation, styrning, skotning och trimning – detta för upplevelse av seglingens och skärgårdens underbara värld. Ni bestämmer själva hur aktiva ni vill vara. Vår ambition och målsättning är att ge våra gäster en oförglömlig upplevelse.

Notera att inga förkunskaper krävs då erfarena skeppare/instruktörer finns med ombord. De instruerar och ansvarar för allas säkerhet.

Kontakta oss så hjälper vi till med planering av ett evenemang efter dina önskemål!


Några uppskattade seglingsevenemang

Konferens/Kickoff i Stockholm skärgård.

Att segla ut till en egen ö för en härlig middag och/eller njuta av en varm bastu, har blivit många gruppers favoritaktivitet – både med egen personal eller tillsammans med kunder!Vi seglar till platser som som upplevs som oaser av våra kunder. Vi erbjuder seglingar för konferenser/Kickoff under heldag eller i kombination med övernattning.Med bred och lång erfarenhet av genomförda företagsevenemang till sjöss, vet vi vad som krävs för en oförglömlig upplevelse tillsammans med anställda, leverantörer och/eller kunder.


Kundevent i Stockholms skärgård

Vi seglar ut i den underbara skärgård Stockholm har att erbjuda, läggar till i en vik och äter en god skärgårdsgryta för att senare i solnedgången glida tillbaka mot hamn – en fin naturupplevelse! Eller varför inte arrangera en lustfylld kappsegling (matchrace) under en dag med dina kunder eller anställda – fart och fläkt under glada tillrop.

 Pris: Begär offert

Boka